• Uitnodiging

  Zaterdag 7 mei a.s. is er een maaltijd om 17.30 uur in de Ontmoetingskerk Gorredijk voor de gemeenteleden van Gorredijk en Lippenhuizen-Hemrik.
  Elkaar ontmoeten en elkaar beter leren kennen is het uitgangspunt, maar daarnaast ook gewoon gezellig en lekker  samen eten, met gerechten gebaseerd op de verhalen uit de Bijbel.
  Voor de kinderen is er ook iets te smullen. Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld, maar is geen ‘must’.

  Opgave bij ds. Ron Lafeber rmlafeber@home.nl of Tiny Jubels (scriba@kerklippenhuizenhemrik.nl) Graag voor 2 mei a.s.

 • Eerst Paasdag is er paasontbijt in de Consistorie om 9.15 uur. Iedereen is van harte welkom! We vragen wel om even van te voren aan te melden i.v.m. de boodschappen: e-mail scriba@kerklippenhuizenhemrik.nl of telefoon 0516-471387.
 • Van Dam-orgel. Het mooie gerestaureerde orgel in de Piterkerk heeft nu ook een plaatje met de naam van de orgelbouwer. Zo blijft dit orgel herkenbaar als gebouwd door de fa. Van Dam.Orgelplaatje 2
 •  Linda Wind is iedere dinsdagmiddag van 12.30 – 14.00 uur in de Consistorie aanwezig. U kunt dan binnenlopen voor een praatje of om een afspraak te maken. Telefonisch is zij bereikbaar op 06-38908876 en via de mail: lindawind@kpnmail.nl