Kennismakingsavonden

De afgelopen weken heb ik heel wat mensen bezocht. Beginnen als predikant betekent vooral beginnen met kennismaken. Over en weer van elkaar horen wie je bent. Iedereen bezoeken in een paar weken gaat niet. Daar mag ik wel een jaar voor uit trekken! Ik ga er daarom graag nog mee door de komende maanden.  Voelt u zich nog steeds vrij om andersom ook mij te benaderen.

Maar ik ben natuurlijk wel nieuwsgierig naar u, en misschien u ook wel naar mij. Daarom leek het mij goed om in september twee kennismakingsavonden te organiseren, eentje in Langezwaag, de ander in Lippenhuizen.

Op deze avonden wil ik samen met u contextueel bijbellezen. Een manier van lezen die begint bij onszelf, ons verhaal, en dat in gesprek brengt met het bijbelverhaal. Iedereen van harte welkom!

26 september Langezwaag         in de kerk                           19:30 inloop met koffie 20:00 begin

27 september Lippenhuizen       in de consistorie              19:30 inloop met koffie 20:00 begin

Ds. Sietske Blok